HVA GJØR EN HEAVY DUTY HYLLE?

Ekstremt tunge lagervarer er en stor utfordring for de fleste typer reoler. Av den grunn finnes det spesiallagde varianter, såkalte kjellerhyller eller kraftige hyller, som er spesialdesignet for maksimal spenst. Det spiller ingen rolle om du vil bruke de kraftige hyllene i privat eller kommersiell sektor, da det finnes spesiallagde varianter for enhver bruk. I privat sektor trenger du sannsynligvis ikke kjellerhyller som har plass til hele paller, så dybder på opptil 50 cm er helt tilstrekkelig her. Skulle du noen gang trenge mer, finnes det også ferdige løsninger for dette. De kraftige hyllene gir maksimal stabilitet selv for de tyngste varene.

OPTIMAL UTNYTTELSE AV PLASSEN

Enten det er på det private eller profesjonelle området er det viktig å utnytte den tilgjengelige plassen på best mulig måte. Spesielt i kjelleren eller i garasjen, kan hver centimeter som du ønsker å bruke optimalt for å få plass til varene dine som skal oppbevares i en kjellerhylle telle.

STABIL KONSTRUKSJON

For å møte dette kravet er et stort antall kraftige hyller konstruert i et enkelt plug-in system. I de fleste tilfeller er skrueløs montering mulig og kan utføres på kortest mulig tid. Vi anbefaler å montere med en gummihammer slik at de enkelte komponentene henger sammen mest mulig og den kraftige hyllen tåler de høyeste belastningene. På grunn av sin egen vekt og varene som lagres senere, får hyllen ytterligere stabilitet. Hvis du vil være på den sikre siden, kan du feste ekstra veggfester – i mange tilfeller er disse allerede inkludert i leveringsomfanget. Det er også mulig å koble flere kraftige hyller med hverandre uten problemer. Tilkoblingselementene som kreves for dette er ofte allerede inkludert i leveransen.

Noen kraftige hyller gir muligheten til å bygge den inn i en høy hylle, to mindre hyller eller til og med en arbeidsbenk.

Som du ser er en stabil, fleksibel og optimal plassutnyttelse enkel å designe og tilpasse til dine individuelle behov med riktige kraftige reoler.

OM HYLLENE SKREVET I VÅR TESTRAPPORT:

Takket være deres omfattende lagringsplass, muliggjør de kraftige hyllene profesjonell oppbevaring av alle veldig tunge gjenstander. Modellene klarte å overbevise oss med sin høykvalitets utførelse og kvalitetsmaterialer – alle oppbygde hyller vitnet om et usedvanlig høyt nivå av stabilitet og stabilitet.

Og det er nettopp det som er så viktig med et kraftig hyllesystem, for det er den eneste måten å tåle de høye daglige belastningene de utsettes for.

Avhengig av dine preferanser, er det forskjellige hyller laget av galvanisert metallplate eller sponplater. På grunn av høykvalitetsproduksjonen tåler disse hyllene belastninger på opptil 400 kg per hylle.

HEAVY DUTY STILLER FOR VELDIG HØY KVALITET

Avhengig av den enkelte søknaden kan det hende at det også må rommes veldig store lagervarer. Også i disse tilfellene er kvalitet og stabilitet selvsagt øverste prioritet. For de til tider dyre varene skal oppbevares på best mulig måte. Hvis du må oppbevare veldig store gjenstander, kan det hende at de prefabrikerte kraftige hyllene ikke er tilstrekkelige. Men det finnes selvsagt også løsninger for denne saken. Det er spesialforhandlere som lagerreol kjellerhyllene til ønsket mål. Det spiller ingen rolle om du trenger et konvensjonelt kraftig stativ eller en variant som utkragingsstativ eller pallereol.

STØD KONSTRUKSJON

En ekstremt stabil kjellerhylle består av flere deler. For det første består en slik kraftig hylle av en støtteramme, som er tilgjengelig i rammehøyder på opptil 5 meter (unntaksvis også høyere). I de fleste tilfeller består de av galvaniserte støtter, diagonale samt horisontale avstivere og shims. Så er det de belagte kraftige hyllestolene med lengder på opptil 3 meter. Sist, men ikke minst, er det selvfølgelig de galvaniserte hyllene som de lagrede varene senere blir plassert på.

Denne designen har blitt prøvd og testet i mange år og garanterer maksimal motstandskraft. Varene dine kan dermed oppbevares trygt og trygt.

HEAVY DUTY HYLLESJEKK

Er din spesialistbedrift for oppbevaringsreoler av alle slag. Disse inkluderer kjellerreoler, pallereoler, utkragereoler, kraftige stativer og arkivstativer. Disse typer hyller brukes i alle bransjer. Det spiller ingen rolle om det er en håndverksbedrift, en bilforretning, en industribedrift eller en liten hjemmebedrift. Vi tester alle typer hyllesystemer for deg og informerer deg om våre resultater.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.